CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, October 30, 2009

Drama 6 Babak... utk Che Da..



Khusus utk Che Da.. sempena serangan dari geng2 Ibu Imatch (Mama Muaz, Ibu Aqilah & Mama Hana).. enjoy che da!! :) :-








**********************************************************



Cepat..cepat.. kalo lambat, melepassssss .....



12 comments:

Hairin Herlina Abdul Halim said...

kihkihkih...gelak guling2....hilang terus demam MamaMuaz...

MamaMuaz ok jer..Tunggu Mumtaz tak kuar2 dr ibu dia..hehehee.....

Che da, bila nak dapat kad wangi ni? cepat la skit.. Sejak gi raya umah mastura hr tu, Muaz asyik sebut baby hana jer....huhuhuu...

pat pat siku lipat, sape cepat dia dapat....hiihihiihi...Jgn marah ye che da...

Faiz Faiza said...

kompang bunyi kelepak kelepong
che da nk kawen heboh satu kampung!

heeee....cpt ehemm cpt, cptla msk minang kakak kami, eceh!

risha said...

Haha.. kreatifnye mas punye storyline. Suke2.. abihla Che Da mg ni.. Lunch kt The Weld foodcourt mg ni ye.. hehe..

Mama Hana said...

Ya..ya..kamon,provok agi.. kasik panasss sama diaaa.. wakakaka :D

Maryamnour said...

huhu..menariks. Hmm..kan senang mcm ni. bagus2. Ibu2 main pakat2. Ingat kata Dr Harlina dlm 1 talk dia, kesian kat budak2 muda ni dahlah br kenal hidup, kn suruh cr jodoh sendiri, pening depa. Dr Ha kata, dia ckp kat anak dia yg drjh 6 ke or form berapa, Syifa', tak yah susah2 pk psl jodoh.belajar je.Sampai masa, mama n baba akan crkan. Yelah, kita dah kenal keluarga, sm2 membesar, kan lbh mudah,"
(huhu,aku sgt stuju pndapt DR Ha utk anak2 aku tp dlm ms yg sm, aku tak rasa aku senang nak setuju klu jadi kat aku..hehe..hmmm...)

Nurul Huda said...

Hammmbbboooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........... Memang kreatif tahap gaban & suria baja hitam budak ni sorang... Hampeh tol.. Patut ar kak dayah mesej mlm td, tergelak baca blog poyo niii....
Bila pulak lah, dia amik gambr Muaz n Hana ni..Tak patut2....Toolooonggggggg!!!!!!

Mama Hana said...

WAKAKAKAKA... hahahaha... hohohoho.. huwa 80x.. adehhh.. ni br gelak guleng2.. dah dpt respon empunye badan... :)))
Camerawoman : Mama Muaz
Scriptwriter : Mama Hana
Director : Budak2 tu sendiri..hahaha

Azaref said...

So sweet... Lakonan n skrip nyer menjadi sgt, heheheh...

Azaref said...

Che Da' saya solo lagi ni. Opsss, statement maut ni. mesti ada yg marah ni... heheheh... sorry, gurau jer...

Mama Hana said...

Che Da... azaref dah 'jual pantun' tu..pe lagi, beli laa... wakaka :D azaref, kalo xnak kene belasah ngan ehem2 che da@ ehem2 awak sendiri..baik gi larikkk... :p

ummuhuraira said...

haha.. che da, saya boleh tlg design kad kawen in advance.. harith nak saing ngan muaz.. klu muaz x nk mumtaz.. harith bleh msk line

Nurul Huda said...

Waduh2...Azaref dan Mama Harith dah masuk geng poyo tahap gaban...adeeeehhh....Seb baik jugak harith ada, kalo Muaz ngorat hana..;P;P...kihkihkih.... Azaref solo lg ek..ehem2..yer lah tu...kalau betul, c.da ada calon yg seswai...jeng3....hehehe